Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L’escola Circell de Moja guanya un dels premis Baldiri Reixac

Es reconeix el projecte interdisciplinari treballat el curs passat dedicat al segle d’escola pública a Moja
Dins del projecte premiat es va organitzar una exposició
Dins del projecte premiat es va organitzar una exposició

dijous 05 maig 2016

L’Escola Circell de Moja ha guanyat un dels premis en la categoria d’alumnes de la 38a edició dels premis Baldiri Reixac. El guardó el rep el centre pel Projecte Interdisciplinari “25 anys de l'escola Circell en un segle d’escola pública a Moja”, que es va treballar per part de tota l’escola el curs passat, des de P-3 fins a 6è.

Els premis Baldiri Reixac els convoca la Fundació Lluís Carulla. Premien treballs escolars fets en català pel seu contingut i qualitat, que tractin sobre qualsevol àrea de coneixement, realitzats en equip per alumnes d’ensenyament no universitari. L’import del premi és de 700 euros i s’han de destinar a llibres o materials didàctics en català. Mercè Garcia, directora de l’escola, posa de relleu que l’obtenció d’aquest premi és una excel·lent notícia i destaca que servirà per anar nodrint la biblioteca.(àudio)

L’escola Circell presenta als premis Baldiri Reixac projectes que han treballat tota l’escola. El del curs passat abordava com era l’activitat escolar en diferents èpoques. Es va comptar amb la implicació de les famílies que van aportar el seu testimoni i materials per a fer una exposició, tot commemorant els 25 anys de l’escola Circell dins del segle d’escola pública a Moja.(àudio)

Obtenir el premi els hi fa molta il.lusió a l’escola i fa que els alumnes vegin com el seu treball és reconegut.(àudio)

L’entrega dels premis en la categoria d’alumnes es farà al Casal de l’Espluga de Francolí el diumenge 8 de maig, a les 13 h, com ja és habitual en aquest certamen, i comptarà amb la presència de Meritxell Ruiz, Consellera d’Ensenyament de la Generalitat de Catalunya. Davant de la plaça del Casal on es lliuren els premis hi hauran jocs i tallers a partir de les 10 del matí, amb Montserrat Canals, per seguir a les 11 amb l’actuació a càrrec de Gil i els Ratataplam. L’escola ha fet una crida perquè famílies de l’escola puguin desplaçar-se aquest diumenge fins a l’Espluga de Francolí i assistir a l’acte. Si es vol gaudir de tot el matí de festa, poden sortir independentment per trobar-se a dos quarts d’una davant de la porta del Casal de l’Espluga. Si es prefereix viatjar en grup, es proposa quedar davant de l’escola a dos quarts d’onze.

Document Actions