Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L’escola Circell de Moja ha guanyat un dels premis Baldiri Reixac amb el projecte “Depèn de tu!”

S'obtenen 700 euros per llibres i aquesta és la 10a vegada que el centre guanya alguna de les categories dels premis

divendres 05 juny 2015

L’escola Circell de  Moja ha guanyat un dels premis de la XXXVII a edició dels Premis Baldiri i Reixach, que atorga la Fundació Lluís Carulla en reconeixement a la tasca de les escoles catalanes. L’escola Circell ha rebut un dels premis de l’apartat dedicat a alumnes, amb el projecte interdisciplinari “Depèn de tu!” que es va treballar a l’escola durant el curs passat.

Mercè Garcia, directora de l’escola Circell de Moja, explicava que aquest ja és el 10è dels premis Baldiri Reixach que guanya l’escola. Un d’ells, l’any 2008, va ser en el de la categoria d’escola. (àudio)

El projecte “Depèn de tu!” implicava a tots els alumnes, de p3 fins a 6è. La voluntat era la de que cadascú pogués fer accions per a millorar el seu entorn mediambiental, social o afectiu. (àudio)

El premi està dotat amb 700 euros en llibres per a la biblioteca. L’acte de lliurament dels premis s’ha convocat aquest diumenge, al Casal de l’Espluga de Francolí, i les famílies de l’escola que ho desitgin hi poden assistir.(àudio)

Les famílies interessades en assistir a l’acte de lliurament del premi hauran de viatjar amb els ses propis vehicles. A l’Espluga, des de les 10 i durant tot el matí, hi haurà festa i fira de jocs, per seguir amb una cercavila i animació. A les 11 s’ha programat música a càrrec de la companyia Plàstic, amb l’espectacle “Anima’t”. Si es prefereix viatjar en grup, la convocatòria és davant de l’escola, a dos quarts d’11.

Escolta l'entrevista a Mercè Garcia, realitzada per Canal 20-Ràdio Olèrdola, clicant aquí

Document Actions