Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L’escola Circell rep un dels premis que atorga a les escoles el Consell Audiovisual de Catalunya

El treball guardonat pel CAC és el vídeo “Màgia Circell”, elaborat pels alumnes de 1r del curs passat
Alumnes i mestres de l'escola amb la consellera Rigau
Alumnes i mestres de l'escola amb la consellera Rigau

dijous 13 juny 2013

L’escola Circell de Moja ha obtingut un dels premis que el Consell de l’Audiovisual de Catalunya(CAC) atorga per fomentar l’educació en comunicació audiovisual a les escoles. Dins dels 8 premis atorgats a l’alumnat en aquesta 10a edició dels premis “El CAC a l’escola”,  l’escola Circell ha rebut el segon premi en la categoria que agrupa segon cicle d’educació infantil i cicle inicial d’educació primària. El treball premiat és “Màgia Circell” i va ser elaborat l’any passat pels alumnes que llavors feien primer. Es tracta d’un dels vídeos realitzats pel taller d’audiovisuals, inspirat en el personatge de Harry Poter, tal i com explica la mestra Assumpta Ràfols, que va ser tutora, juntament amb Núria Codina, dels alumnes que van elaborar el treball. (àudio)

L’acte de lliurament es va fer aquest dilluns al Cosmo Caixa de Barcelona i va comptar amb la presència de la consellera d’ensenyament, Irene Rigau. El CAC ha valorat de “Màgia Circell” “el treball d’iniciació en el llenguatge audiovisual a partir del seu vessant màgic, que entronca amb la part més lúdica dels inicis del cinema, així com la tasca de planificació i de producció realitzada per l’alumnat”. Amb els 500 euros de dotació econòmica del premi, preveuen adquirir material per al taller d’audiovisuals, com càmeres de vídeo. (àudio)

Pels alumnes, rebre un premi així suposa tot un estímul. Assumpta Ràfols explicava que l’escola acostuma a presentar-se en les convocatòries dels premis un cop ha completat els treballs del taller.(àudio)

El vídeo premiat es pot veure a la pàgina web de l’escola Circell. Només heu de clicar aquí

Escolta l'entrevista a Assumpta Ràfols, realitzada per Canal 20-Ràdio Olèrdola, clicant aquí

Document Actions