Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L’Escola d’Idiomes d’Olèrdola convoca una jornada de portes obertes el dilluns 21 de gener

El propòsit és el de captar noves inscripcions coincidint amb l’inici de l’any

dilluns 14 gener 2019

 

Qui desitgi comprovar el funcionament de l’Escola d’Idiomes d’Olèrdola pot aprofitar la jornada de portes obertes convocada i assistir a una classe gratuïta el proper dilluns 21 de gener. A partir de les 5 de la tarda, podran assistir a classe els alumnes de 2n cicle de primària i des de les 6, cada hora, s’ha programat aquesta assistència oberta als tres grups d’adults distribuïts en els nivells d’iniciació, elemental i avançat.

El centre Punt de Partida gestiona l’Escola d’Idiomes d’Olèrdola,  ubicada  a l’edifici municipal del Pàmpol de Sant Pere Molanta. Joan Nebot, el seu responsable, explicava que l’aprenentatge d’anglès és un dels propòsits que molta gent es fixa en iniciar l’any.(àudio)

La jornada de portes obertes s’ha planificat de manera que permeti als assistents comprovar  com funciona l’escola d’idiomes.(àudio)

Amb la voluntat de millorar el servei i amb l’ànim d’estar receptius a les inquietuds que plantegin els alumnes, l’escola d’idiomes preveu fer entre els inscrits una enquesta per a recollir quin grau de satisfacció amb el servei tenen els alumnes.(àudio)

L’escola d’Idiomes d’Olèrdola ha obert aquest curs i compta amb una trentena d’alumnes.

Escolta l'entrevista amb Joan Nebot, realitzada per Canal 20-Ràdio Olèrdola, clicant aquí

 

 

Document Actions