Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L’Escola d’Idiomes d’Olèrdola s’ha estrenat aquest dilluns amb 40 alumnes matriculats

Ha començat amb 4 grups d’anglès i la matrícula es manté oberta per a poder atendre les peticions d’inscripcions

dimarts 02 octubre 2018

Aquest dilluns a la tarda 40 alumnes han començat el primer curs de l’escola d’Idiomes d’Olèrdola.  Gestionada per l’empresa “Punt de partida”, l’escola té la seva seu en l’edifici de l’escola bressol El Pàmpol de Sant Pere Molanta, un equipament municipal que no s’utilitzava des de feia quatre cursos.

Joan Nebot, responsable de “Punt de partida”, valorava que l’estrena havia estat tot un èxit i s’havien assolit les expectatives fixades. El primer dia va comptar amb l’assistència del regidor d’ensenyament , Pere Sadurní, i Joan Nebot valorava que el nou servei al municipi “fa poble”.(àudio)

En aquest inici de curs s’han pogut organitzar quatre grups d’anglès. Un de júnior, que inclou  a alumnes de primària, i tres grups més d’adults organitzats per nivells. Es confia que en els propers mesos es podran posar en funcionament dos grups més d’angles( un per a infants d’educació infantil i un altre per adolescents) i un grup d’alemany.(àudio)

La matrícula es manté oberta per a poder atendre les peticions d’inscripcions i deixar temps per a que acabin de decidir-se els alumnes que encara s’ho estan pensant.(àudio)

L’escola d’idiomes d’Olèrdola fa les seves classes els dilluns i els dimecres, en horari de 5 de la tarda a les 9 del vespre. Per a més informació, les persones interessades poden visitar la web puntdepartida.cat, trucar al telèfon 93 1190545 o bé enviar un correu electrònic a l’adreça reserves@puntdepartida.cat.

Escolta l'entrevista a Joan Nebot, realitzada per Canal 20-Ràdio Olèrdola, clicant aquí

Document Actions