Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L’Escola de Puntaires celebra Santa Úrsula i participa en 5 trobades aquesta tardor

Estaran aquest diumenge a la Fira de Vilanova i acabaran l’any a la Fira de Santa Llúcia de l’Arboç

dimecres 06 novembre 2013

L’Escola de Puntaires d’Olèrdola té per costum celebrar la seva patrona amb un berenar. Aquest any no ha estat l’excepció i bona part de les puntaires que fan classe al municipi van compartir un berenar el passa dissabte 26 d’octubre, en motiu de Santa Úrsula. L’activitat es va fer al Centre Cívic La Xarxa de Moja i va reunir a una vintena de puntaires. La professora de l’escola, Enriqueta Mata, explica que celebracions com aquestes són una excusa per trobar-se i passar una bona estona.(àudio)

L’Escola de Puntaires d’’Olèrdola també participa en aquesta tardor en diferents trobades. Tot i que la majoria de sortides s’acumulen durant la primavera i l’estiu, coincidint amb el bon temps, aquesta tardor hauran assistit a 5 trobades. Les tres primeres ja les han fet aquest mes d’octubre a Igualada, el passat dia 4; a Olivella van ser-hi el passat dia 20 i a Castellet i la Gornal, el dia 27.(àudio)

Aquest diumenge no faltaran a la concorreguda trobada de puntaires de la Fira de Vilanova i acabaran l’any a l’Arboç, el 15 de desembre, en motiu de la Fira de Santa Llúcia.(àudio)

L’escola de puntaires concep aquestes sortides com una forma de mostrar el seu treball i d’intercanviar experiències amb altres escoles de puntaires, però sobretot ho viuen com a trobades lúdiques que permeten a les seves integrants passar un dia juntes fent una activitat que els hi agrada.

Document Actions