Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L’Escola de Puntaires d’Olèrdola celebra el seu 19è aniversari

Aquest dissabte a la tarda tenen previst fer un berenar a la Muntanyeta

dimarts 01 abril 2014

Amb un berenar a la finca municipal de la Muntanyeta les puntaires d’Olèrdola tenen previst celebrar aquest dissabte el seu 19è aniversari. Serà a dos quarts de 6 de la tarda. En cas de pluja, la celebració es traslladaria a l’interior del Centre Cívic La Xarxa de Moja. La professora de l’Escola de Puntaires, Enriqueta Mata, explicava que mantenen la il·lusió del primer dia i ens oferia un balanç satisfactori d’aquesta trajectòria de 19 anys, tant pel que han après juntes com per les activitats que han fet, especialment la participació en trobades de puntaires i les excursions anuals del grup.(àudio)

Actualment formen part de l’Escola de Puntaires d’Olèrdola una trentena de dones. Durant tot aquest temps, s’estima que hauran passat per l’escola una vuitantena de puntaires, algunes d’elles continuen a l’escola des del primer dia.(àudio)

Coincidint amb l’inici de la primavera, també comencen les sortides a trobades de puntaires. La primera que tenen programada és el proper 13 d’abril a Olesa de Bonesvalls. Enriqueta Mata explica que anar a Trobades és una activitat que agrada a les puntaires perquè té una caràcter lúdic.(àudio)

Després d’estar a la Trobada de Puntaires d’Olesa, les puntaires d’Olèrdola també participaran el 27 d’abril en la trobada prevista a la Granada. Per l’1 de maig estaran a Sant Cugat Sesgarrigues, mentre que el dia 4 de maig es desplaçaran a Banyeres i el 18 de maig a Sant Joan de Mediona.

Escolta l'entrevista a Enriqueta Mata, realitzada per Canal 20-Ràdio Olèrdola, clicant aquí

Document Actions