Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L’Escola de Puntaires d’Olèrdola comença el curs i celebra amb un berenar la seva patrona

La principal novetat del curs és que a Moja es passa a ofertar un únic grup, els dimecres a la tarda
Les puntaires van celebrar dissabte Santa Úrsula, la seva patrona
Les puntaires van celebrar dissabte Santa Úrsula, la seva patrona

dijous 26 octubre 2017

L’Escola de Puntaires d’Olèrdola ha començat aquest mes d’octubre un nou curs. La principal novetat d’aquest 2017-18 és que a Moja només s’oferta un únic grup, els dimecres a la tarda al Centre Cívic La Xarxa, en horari de dos quarts de 4 a dos quarts de 7. A Sant Pere Molanta es manté el grup de dijous a la tarda, en aquest cas en horari de dos quarts de 4 a les 6 de la tarda, al Centre Cívic Gatzara. Enriqueta Mata, professora de l’Escola de Puntaires d’Olèrdola, ens indicava que la decisió de reduir un grup a Moja s’havia pres perquè hi havien poques alumnes.(àudio)

El curs l’han començat a l’Escola de Puntaires 20 alumnes, que continuen combinant les sessions setmanals amb periòdiques sortides a trobades de puntaires. El dissabte 21 d’octubre van celebrar amb un berenar al Centre Cívic Gatzara la seva patrona , Santa Úrsula. Aquest mes d’octubre ja han anat a trobades fetes a la Bisbal del Penedès, el passat 1 d’octubre; al barri de la Font Vella d’Igualada, el 8 d’octubre; i a Llorenç del Penedès, el 15 d’octubre.(àudio)

Properament a les puntaires d’Olèrdola se les podrà veure a Sant Martí de Tous, el 5 de novembre; a Sant Quintí de Mediona, el 12 de novembre; i a l’Arboç, el 10 de desembre.

A les puntaires els hi motiva molt participar en trobades, tal i com destaca Enriqueta Mata.(àudio)

Qui desitgi rebre més informació de l’Escola de Puntaires d’Olèrdola o inscriure’s pot posar-se en contacte amb l’Ajuntament d’Olèrdola, al telèfon 93 890 35 02.

Escolta l'entrevista a Enriqueta Mata, realitzada per Canal 20-Ràdio Olèrdola, clicant aquí

Document Actions