Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L’escola de Puntaires d’Olèrdola comença un nou curs el dimecres de la setmana que ve

Per a l’entitat presidida per Enriqueta Mata aquest serà un curs molt especial perquè durant el mes d’abril celebraran el 25è aniversari

dijous 26 setembre 2019

Per l’escola de Puntaires d’Olèrdola el curs que comença aquest mes d’octubre és ben especial . Durant el mes d’abril celebraran 25 anys d’activitat i preveuen fer algun acte commemoratiu rellevant per a posar en valor aquesta continuada activitat de promoció de les puntes de coixí al municipi.

 Molt abans de l’aniversari, arriba en pocs dies l’inici de les classes per a les puntaires. Les sessions per a la vintena d’alumnes inscrites es realitzen a Moja els dimecres, a partir del 2 d’octubre, en horari de dos quarts de 4 a dos quarts de 7 de la tarda, al Centre Cívic La Xarxa; mentre que a Sant Pere Molanta, es manté l’horari dels dijous, al centre Cívic Gatzara, en aquest cas de dos quarts de 4 a les 6. Enriqueta Mata, presidenta de l’Associació de Puntaires d’Olèrdola, explica que aquest inici de curs es presenta sense novetats. Es mantenen els grups i horaris i es confirmen les sortides habituals.(àudio)

Les integrants de l’escola de puntaires preveuen compartir un berenar de celebració de la seva patrona, Santa Úrsula, en una data pròxima al 21 d’octubre; i ja tenen confirmada l’assistència en tres trobades aquesta tardor. El diumenge 6 d’octubre a la Bisbal del Penedès; el diumenge 10 de novembre a Vilanova; i el 15 de desembre a l’Arboç.

Després de 25 anys al capdavant de l’escola de puntaires, Enriqueta Mata destaca els vincles d’amistat que s’han anat teixint entre les puntaires.(àudio)

Aprofitant el berenar de celebració de la seva patrona, les puntaires preveuen començar a tractar com celebraran el 25è aniversari de l’entitat.(àudio)

Les persones interessades en fer puntes de coixí a Olèrdola es poden posar en contacte amb l’Ajuntament, al telèfon 93 890 35 02.

Pots escoltar l’entrevista a Enriqueta Mata, realitzada per Canal 20-Ràdio Olèrdola, clicant aquí

Document Actions