Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L’Escola de Puntaires d’Olèrdola començarà curs la setmana que ve

Les classes dels dos grups es faran al Centre Cívic Gatzara de Sant Pere Molanta

dimecres 30 setembre 2020

 

El trasllat del grup de Moja a Sant Pere Molanta és la principal novetat de l’inici del curs de l’escola de Puntaires d’Olèrdola, que reprendrà la seva activitat presencial la setmana que ve després de 7 mesos. Degut a que el Casal d’Avis de Moja es manté tancat al públic, el grup de Moja es desplaça al Centre Cívic Gatzara, mantenint l’horari de la sessió setmanal, els dimecres a partir del 7 d’octubre, en horari de dos quarts de 4 a dos quarts de 7 de la tarda. Els dijous es manté el grup de Sant Pere Molanta, al mateix Centre Cívic Gatzara, de dos quarts de 4 a les 6. La novetat la confirmava la mateixa professora de l’escola de puntaires, Enriqueta Mata.(àudio)

Les alumnes de Moja han rebut el canvi sense cap objecció i amb comprensió .(àudio)

A causa de la situació sanitària, no es programen trobades de puntaires. Les integrants de l’Escola de Puntaires d’Olèrdola tenien moltes ganes de poder reprendre les sessions presencials de classes, tal i com assenyala Enriqueta Mata.(àudio)

Qui desitgi inscriure’s a l’Escola de Puntaires s’ha de posar en contacte amb l’Ajuntament d’Olèrdola, trucant al telèfon 93 890 35 02.

Document Actions