Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L’Escola de Puntaires d’Olèrdola ha celebrat el seu 21è aniversari

Pel proper 3 de juny organitzen un autocar per participar a Ripoll en la Trobada General de puntaires

dimarts 19 abril 2016

A l’Escola de Puntaires d’Olèrdola li agrada celebrar els seus aniversaris. L’any passat complien dues dècades d’activitat i van voler que la festa fos més rellevant, organitzant una trobada al Local Nou de Moja per a subratllar el rodó aniversari. Aquest 2016, any del 21è aniversari de l’Escola, la celebració no ha tingut tanta projecció i ha tornat a recuperar el caràcter habitual més intern. Les puntaires es reunien el passat 2 d’abril per a compartir un berenar al Centre Cívic  La Xarxa. Enriqueta Mata, professora de l’escola de puntaires, recordava que l’activitat  acollia tant a les puntaires que fan classe a Moja com les que fan les sessions a Sant Pere Molanta.(àudio)

Durant la primavera l’escola de puntaires acostuma a acumular moltes sortides. Aquests darrers dies una de ben excepcional ha estat la seva presència en la tercera Trobada Internacional feta a Arenys de Mar, el diumenge 3 d’abril.(àudio)

El passat 11 d’abril van participar en la Trobada de puntaires d’Olesa de Bonesvalls i el dia 17 van estar a la Granada. Per les properes setmanes, una de les cites destacades que preparen és la seva assistència el proper 5 de juny a la Trobada General de Catalunya de puntaires, que enguany es farà a Ripoll. En aquesta trobada es preveu reunir a prop de 3.000 puntaires i des d’Olèrdola s’organitza un desplaçament en autocar. (àudio)

L’escola de puntares d’Olèrdola ha confirmat també la seva assistència el 8 de maig a Sant Llorenç d’Hortons i el 22 a Capellades. El dia 15, com és habitual, no faltaran a la seva cita amb la Trobada d’Olèrdola.

Escolta l'entrevista a Enriqueta Mata, realitzada per Canal 20-Ràdio Olèrdola, clicant aquí

Document Actions