Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L’Escola de Puntaires d’Olèrdola ha celebrat el seu 22è aniversari

S’ha constituït l’associació de l’escola i el proper 14 de maig participaran en la Trobada de Puntaires de Catalunya

dimarts 04 abril 2017

L’Escola de Puntaires d’Olèrdola ha celebrat aquest dissabte amb un berenar el seu 22è aniversari. La trobada es feia al Centre Cívic La Xarxa de Moja i  permetia a les puntaires compartir una estona agradable mentre recordaven les seves vivències fent puntes de coixí  al municipi, tal i com destaca la professora de l’escola de puntaires, Enriqueta Mata.(àudio)

La celebració d’aquest 22è aniversari ha coincidit amb la creació de l’associació de l’Escola de Puntaires d’Olèrdola. La formació de l’entitat ha de facilitar els tràmits de l’escola de puntaires a l’hora de buscar ajudes.(àudio)

Per primavera, l’escola té sortides gairebé cada cap setmana. El 26 de març van participar en una trobada a Pacs. El proper 23 d’abril estaran a la Granada. Entre els compromisos més destacats, cal subratllar la presència de l’escola de puntaires d’Olèrdola en la Trobada general de Catalunya, que s’ha programat a Sant Cugat del Vallès el proper 14 de maig amb la previsió d’acollir prop de 3.000 puntaires. L’escola de puntaires facilitarà el desplaçament col·lectiu en un autocar.(àudio)

Les puntaries tampoc faltaran a la seva cita anual el diumenge de la Trobada d’Olèrdola, al Conjunt Monumental, que aquest any serà el proper 4 de juny.

Escolta l'entrevista a Enriqueta Mata, realitzada per Canal 20-Ràdio Olèrdola, clicant aquí

Document Actions