Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L’Escola de Puntaires d’Olèrdola ha celebrat el seu 27è aniversari

Les classes setmanals les realitza de 15:30 a 18:00h al Centre Cívic La Xarxa, els dimecres; i al Centre Cívic Gatzara, els dijous

dijous 28 abril 2022

Amb un berenar de germanor al Local Nou de Moja, l’Escola de Puntaires d’Olèrdola celebrava el passat divendres 8 d’abril el  seu 27è aniversari. La data s’aproximava al dia en què l’escola va entrar en funcionament l’any 1995, el 4 d’abril.

Classes setmanals a Sant Pere Molanta i Moja

Des del passat 16 de febrer, després de més de 2 anys sense poder-lo utilitzar, l’escola torna a fer classes a la sala d’entitats del Centre Cívic La Xarxa de Moja, al primer pis d’aquest equipament municipal. Recuperaven així l’espai que havien utilitzat des de la inauguració del Centre Cívic, fa prop de 19 anys, fins que els serveis municipals es van traslladar al Centre Cívic La Xarxa de manera provisional, fa més de 2 anys, per les obres de reforma fetes a l’edifici consistorial.

Les sessions setmanals a Moja es fan  els dimecres, de dos quarts de 4 a les 6.El grup de Sant Pere Molanta fa les seves classes els dijous, al Centre Cívic Gatzara, de dos quarts de 4 a les 6 de la tarda. Qualsevol persona interessada en inscriure's a l'Escola de Puntaires pot trucar al telèfon de l'Ajuntament d'Olèrdola, el 93 890 35 02.

 

Imatge de la classe de Moja, el mes de febrer

Galeria d'Imatges

Puntaires2OkOK.jpg

Document Actions