Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L’Escola de Puntaires ha mostrat el seu treball en l’exposició bianual de la Festa Major de Moja

Des de divendres i fins diumenge es van poder veure una seixantena de peces variades al Centre Cívic La Xarxa

dimarts 01 agost 2017

Aquest any qui seguia la Festa Major de Moja comptava amb la possibilitat de veure fins a dues exposicions. Al Local Nou, reobert pocs dies abans de la Festa, s’hi podien veure les fotografies de l’exposició anual organitzada per l’AFM, l’Associació Fotogràfica de Moja. Al Centre Cívic La Xarxa, la mostra que es podia veure era l’exposició bianual de l’Escola de Puntaires d’Olèrdola. Fins a una seixantena de peces, ben variades, permetien conèixer la feina que es fa des del grup de Moja de l’escola de Puntaires del municipi, tal i com ens assenyalava la seva professora, l’Enriqueta Mata.(àudio)Puntaires2.JPG

Mata ens feia notar que l’assistència de públic va ser escassa el divendres i el dissabte. Diumenge, poc abans de tancar portes l’exposició, va ser ja més nombrosa l’assistència de veïns.(àudio)

Per les puntaires és un estímul poder exposar en públic el resultat de la seva delicada feina, per bé que en molts casos les peces més elaborades ja han estat regalades.(àudio)

L’escola de puntaires reprendrà l’activitat a l’inici del mes d’octubre. La principal novetat pel proper curs és que els grups de Moja s’agrupen i només es programarà al Centre Cívic La Xarxa una sessió setmanal, les tardes dels dimecres. A Sant Pere Molanta es preveu mantenir el grup de dijous a la tarda, al Centre Cívic Gatzara.

Escolta l'entrevista a Enriqueta Mata, realitzada per Canal 20-Ràdio Olèrdola, clicant aquí

Document Actions