Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L’escola de puntaires d’Olèrdola inicia el curs aquest dijous

Ja tenen programades les primeres sortides i mantenen els grups de Moja i de Sant Pere Molanta
Grup a Moja(imatge d'arxiu)
Grup a Moja(imatge d'arxiu)

dijous 01 octubre 2015

Coincidint amb l’inici del mes d’octubre, aquest dijous comença el curs a l’escola de puntaires d’Olèrdola. La primera de les sessions és a Sant Pere Molanta, on l’escola de puntaires manté el seu grup al Centre Cívic Gatzara, tots els dijous en horari de dos quarts de 4 a les 6 de la tarda. Al Centre Cívic La Xarxa de Moja hi ha grup les tardes del dilluns i els matins i les tardes de dimecres. Enriqueta Mata, professora de l’escola de puntaires d’Olèrdola, explicava que aquest any hi ha un lleu canvi en l’inici de les sessions a la tarda, amb l’endarreriment un quart d’hora.(àudio)

Aquest mes d’octubre les puntaires d’Olèrdola ja tenen les seves primers sortides. Estaran a l’activitat de Viu el Parc programada a Olivella el proper 18 d’octubre i tampoc descuiden celebrar la seva patrona, Santa Úrsula.(àudio)

Una de les activitats que ofereix l’escola és participar en trobades al llarg de l’any. Fins a 17 trobades a Catalunya, especialment al Penedès, van comptar el curs passat amb la presència de les puntaires d’Olèrdola. També preveuen organitzar una excursió llarga durant el curs, tal i com han fet aquests darrers anys.(àudio)

L’escola inicia el curs 2015-16 amb la satisfacció d’haver commemorat de manera lluïda, durant el durs passat, els seus primers 20 anys d’existència.

Document Actions