Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L’escola de Puntaires d’Olèrdola iniciarà la setmana que ve el seu 24è curs

Es mantenen els grups a Moja i a Sant Pere Molanta i participaran en una vintena de trobades al llarg del curs

divendres 28 setembre 2018

Una trentena d’alumnes iniciaran dimecres el 24è curs de l’Escola de Puntaires d’Olèrdola. Respecte el curs anterior no hi ha novetats i es mantenen els dos grups oberts. Un al Centre Cívic La Xarxa de Moja, els dimecres en horari de dos quarts de 4 a dos quarts de 7 d ela tarda. I l’altre al Centre Cívic Gatzara de Sant Pere Molanta, els dijous de dos quarts de 4 a les 6 de la tarda.

Enriqueta Mata, professora de l’escola, explica que el secret de la fidelitat de les puntaires és que “s’ho passen bé” i és una activitat que poden també fer a estones lliures a casa seva.(àudio)

Durant 16 anys l’escola va tenir un grup de nenes i joves, però aquests darrers anys la captació de puntaires entre aquestes franges d’edat és l’assignatura pendent de l’entitat.(àudio)

Les puntaires són al llarg de l’any una de les agrupacions que més es mouen pel territori portant el nom d’Olèrdola arreu del país. I és que arriben a acumular més d’una vintena de sortides, la majoria durant la primavera. Les que ara tenen més a tocar de calendari són les trobades de puntaires de la Bisbal del Penedès, el proper diumenge 7 d’octubre;  i la de la  Fira de Vilanova, el 10 de novembre.(àudio)

Com és habitual, les puntaires també faran un berenar per a celebrar la seva patrona, Santa Úrsula. Serà al Centre Cívic La Xarxa de Moja, el proper diumenge 21 d’octubre.

Escolta l'entrevista a Enriqueta Mata, realitzada per Canal 20-Ràdio Olèrdola, clicant aquí

Document Actions