Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L’Escola de Puntaires ha celebrat el seu 23è aniversari i prepara un mes de maig ple de trobades

Durant les properes setmanes participaran en trobades a Olesa de Bonesvalls, Banyeres, l’Arboç i Vilafranca

dijous 26 abril 2018

Per la primavera, l’Escola de Puntaires d’Olèrdola té molta  activitat. I aquest 2018 no és cap excepció. Durant el mes d’abril han celebrat el seu 23è aniversari amb un berenar i el passat dia 8 van organitzar un autocar per participar en una Trobada de Puntaires a Mollerussa. En les properes setmanes ja han concertat la seva presència en la trobada convocada a Olesa de Bonesvalls, el proper 6 de maig; a Banyeres del Penedès, el dia 13 de maig; a la Trobada general de Catalunya, el 20 de maig a l’Arboç; i a la trobada que organitza el proper 10 de juny el Casal d’Avis del carrer Peguera de Vilafranca.

Enriqueta Mata, professora de l’Escola de Puntaires, indica que l’aniversari el van fer el passat dia 13, amb un berenar al Centre Cívic La Xarxa de Moja; i que en la sortida a Mollerussa hi van participar una trentena de persones, incloent 19 puntaires.(àudio)

Per primera vegada des de la seva fundació , l’escola de Puntaires no podrà participar en la Trobada d’Olèrdola, que se celebra el cap de setmana del 19 i 20 de maig. Ja havien confirmat la seva inscripció a la Trobada General de l’Arboç, que es fa el diumenge 20 de maig, quan es van assabentar dels dies de la Trobada.(àudio)

L’Escola de Puntaires d’Olèrdola ha viscut un curs de canvis després que es decidissin agrupar les classes en dos únics grups: un a Sant Pere Molanta i l’altre a Moja. Per Enriqueta Mata, aquesta variació és positiva perquè ha permès que les classes siguin compartides per més puntaires.(àudio)

Bona mostra del bon ambient de l’Escola és la predisposició de les puntaires a l’hora de participar en sortides o bé en començar a preparar un sopar per cloure de manera lúdica el curs.

Escolta l'entrevista a Enriqueta Mata, realitzada per Canal 20-Ràdio Olèrdola, clicant aquí

Document Actions