Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L’Escola de Puntaires torna al Centre Cívic La Xarxa de Moja

Després de més de 2 anys, aquest dimecres recuperen l’espai que ocupaven abans del trasllat provisional dels serveis municipals al Centre Cívic
Imatge d'arxiu de les puntaires al Centre Cívic La Xarxa
Imatge d'arxiu de les puntaires al Centre Cívic La Xarxa

dimecres 16 febrer 2022

Aquest dimecres a la tarda serà un moment especial per a l’Escola de Puntaires d’Olèrdola. Després de més de 2 anys sense poder-lo utilitzar, tornen a fer classes a la sala d’entitats del Centre Cívic La Xarxa de Moja, al primer pis d’aquest equipament municipal. Recuperen així l’espai que havien utilitzat des de la inauguració del Centre Cívic, fa prop de 19 anys, fins que els serveis municipals es van traslladar al Centre Cívic La Xarxa de manera provisional, fa més de 2 anys, per les obres de reforma fetes a l’edifici consistorial.

Enriqueta Mata, professora de l’Escola de Puntaires  d’Olèrdola, confirmava que el grup de Moja faria les seves sessions setmanals els dimecres, des dos quarts de 4 a les 6.(àudio)

L’Ajuntament va oferir a l’Escola de Puntaires que utilitzessin un espai alternatiu a La Xarxa, però entenien que no era l’espai adequat i no reunia les condicions que sí tenen al Centre Cívic.(àudio)

A més de les sessions que ara són setmanals, l’Escola de Puntaires tenia entre la seva activitats més destacada la participació en Trobades. Aquestes reunions de puntaires ara se celebren amb comptagotes i l’escola d’Olèrdola només ha pogut participar en una els darrers mesos, per Santa Llúcia a l’Arboç.(àudio)

El grup de Sant Pere Molanta no registra canvis i seguirà fent les seves classes els dijous, al Centre Cívic Gatzara, de dos quarts de 4 a les 6 de la tarda. Qualsevol persona interessada en inscriure's a l'Escola de Puntaires pot trucar al telèfon de l'Ajuntament d'Olèrdola, el 93 890 35 02

Escolta l’entrevista a Enriqueta Mata, realitzada per Canal 20-Ràdio Olèrdola, clicant aquí

 

 

Document Actions