Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L’Escola de Puntaries d’Olèrdola inicia dilluns el curs i diumenge dia 7 van a Saragossa

Participaran en una Trobada que s’inclou dins de les festes del Pilar de la capital aragonesa
Les puntaires fan cada curs una vintena de sortides
Les puntaires fan cada curs una vintena de sortides

dimarts 25 setembre 2012

L’escola de Puntaires d’Olèrdola encetarà dilluns, primer dia d’octubre, el seu 18è curs. Ho farà sense grans novetats pel que fa a la distribució de grups i horaris. Al Centre Cívic La Xarxa de Moja hi haurà un grup els dilluns, d’un quart de 4 a tres quarts de 6 de la tarda. Els dimecres segueixen els dos grups de l’anterior curs: pel matí, d’un quart de 10 a tres quarts de 12, i per la tarda de dos quarts de 4 a les 6. A Sant Pere Molanta el grup es manté els dijous a la tarda, de dos quarts de 4 a les 6. La previsió és la de  poder seguir comptant amb una trentena de puntaires que , com és habitual, a més de les sessions setmanals per elaborar puntes de coixí, també participen de forma regular en sortides durant tot el curs.

La primera d’aquestes sortides  ja arriba la mateixa setmana d’inici del curs. Serà diumenge 7 d’octubre i el desplaçament programat és fins a Saragossa per a participar en una trobada de puntaires programada dins dels actes de les festes del Pilar de la capital aragonesa. Tal i com ens explica la professora de l’escola de puntaires, Enriqueta Mata, l’expedició la formen 56 persones,  incloent 33 puntaires. (àudio)

L’estada a Saragossa també inclou, pels acompanyants, la possibilitat de visitar llocs emblemàtics de la ciutat. La d’aquest proper diumenge dia 7 és la sortida llarga anual que acostumen a realitzar una vegada cada curs les puntaires.(àudio)

Enriqueta Mata recordava que, a més de perfeccionar la seva tècnica a l’hora d’elaborar veritables peces d’artesania amb les puntes de coixí, les puntaires també troben en el grup un espai de relació i trobada. Encara hi ha places per participar-hi i Enriqueta Mata convidava a tothom a provar-ho. (àudio)

Les persones interessades s’han de posar en contacte amb l’escola de puntaires a través de l’Ajuntament d’Olèrdola, trucant al telèfon 93 890 35 02.

 

 

 

 

Document Actions