Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L’escola de Sant Pere Molanta confirma 19 preinscripcions i la de Moja 22

A l’escola Rossend Montané les sol·licituds superen l’oferta inicial assignada pel Departament però es podrà atendre tota la demanda perquè són infants del municipi
Els alumnes de 6è de l'escola Circell estan anant a escola presencialment els dimecres d'aquest mes de juny
Els alumnes de 6è de l'escola Circell estan anant a escola presencialment els dimecres d'aquest mes de juny

dijous 11 juny 2020

Les escoles del municipi han ofert una valoració satisfactòria dels resultats de la preinscripció pel proper curs escolar 2020-21. A l’escola Rossend Montané de Sant Pere Molanta, el període es tancava amb 17 sol.licituds, a les quals cal afegir-ne dues més arribades aquesta setmana. A l’escola Circell de Moja, les preinscripcions confirmades són 22.

Àngels Urgell, directora de l’escola Rossend Montané, detallava que 13 de les 19 sol.licituds són per P3. Una de les altres sis sol.licituds correspon  p5 i les altres 5 , per diferents cursos de primària.(àudio)

L’oferta inicial que el Departament assignava a l’escola de Sant Pere Molanta era de 10 places de p3( 8 d’ordinàries i 2 per a necessitats educatives especials). En tractar-se d’infants del municipi, Urgell assenyala que es podran atendre les 13 sol.licituds de p3.(àudio)

En el cas de l’escola Circell de Moja, 18 de les 22  preinscripcions han estat per a p3. Dues són per P4, una per a 4t i una més per a 5è. Olga Roig, directora de l’escola Circell de Moja, explica que són les dades que s’esperaven.(àudio)

Del 13 al 17 de juliol estarà obert el termini per a formalitzar la matrícula pels alumnes preinscrits amb plaça assignada a segon cicle d'educació infantil, educació primària i ESO.

A causa de problemes tècnics amb el servidor d'arxius sonors, el servei de ràdio a la carta està temporalment inactiu. Disculpeu les molèsties

 

 

Document Actions