Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Sortida de l’Escola Esportiva Municipal per anar a patinar sobre gel i veure el Barça de bàsquet

La sortida s’ha programat pel proper 21 de març i les inscripcions es poden fer fins l’11 de febrer

divendres 01 febrer 2013

Poder patinar sobre gel i presenciar un partit de bàsquet de primer nivell. Aquestes són les atractives activitats que proposa l’Escola Esportiva Municipal d’Olèrdola pel proper dijous 21 de març. El programa de la sortida s’inicia a quarts de 5 de la tarda, amb el desplaçament en autocar des de Moja fins arribar a Barcelona. Primer es patinarà a les instal·lacions del Palau de Gel del Barça i després s’anirà al Palau Blaugrana per presenciar tot un partit de l’Eurolliga de bàsquet: Barça-Caja Laboral.

El director de l’Escola Esportiva Municipal, Lluís Arnabat, explica que amb la sortida s’aprofita un pack especial que el Barça ofereix a escoles esportives. (àudio)

L’autocar el subvenciona l’Ajuntament d’Olèrdola. El preu pels infants és de 20 euros i pels adults de 23, incloent el desplaçament i les entrades per patinar i per veure el bàsquet. El ritme d’inscripcions està sent molt elevat però encara queden places disponibles.(àudio)

Les inscripcions estan obertes fins el proper 11 de febrer. Més informació al telèfon 686 00 84 43 o al correu electrònic lluisarnabat@coplefc.com. També es pot seguir el blog a internet de l’Escola Esportiva Municipal:http://eemolerdola.blogspot.com.es/

Escolta l'entrevista a Lluís Arnabat, realitzada per Canal 20-Ràdio Olèrdola, clicant aquí

 

Document Actions