Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Concert Solidari de Sant Macari diumenge a Moja amb l’Escola Municipal de Música de Vilafranca

El concert el protagonitzaran tres conjunts de música moderna amb versions i alguna peça pròpia

dimarts 19 gener 2016

Ja comença a ser un clàssic. L’Escola Municipal de Música Maria Dolors Calvet  de Vilafranca oferirà de nou el Concert Solidari de Sant Macari. Serà aquest diumenge, a les 6 de la tarda, al Local Nou en l’acte que servirà per a cloure les festes d’hivern de Moja.

Des de l’any 2013, l’Escola Municipal de Música de Vilafranca s’ha encarregat del concert solidari de les festes de Sant Macari. L’experiència és profitosa per les dues parts. Moja rep un concert de músics que s’estan formant. I els músics poden actuar i mostrar el seu treball davant un públic diferent al que acostumen a tenir en les seves audicions a Vilafranca. El director de l’escola de Música de Vilafranca, David Miret, explicava que als músics els hi va molt bé actuar en aquest context diferent.(àudio)

El concert el protagonitzaran tres conjunts musicals de música moderna. Dos d’ells dirigits pel mateix David Miret i un altre que té al seu càrrec a Xavi Díaz. Oferiran versions de cançons conegudes, però també alguna peça pròpia.(àudio)

Actuar fora de Vilafranca també suposa per a l’escola reforçar els llaços amb la comarca. També es dóna el cas que en el concert de diumenge hi actuaran dos músics que són de Moja.(àudio)

El donatiu establert per assistir al concert és de 5 euros. Els diners recaptats es destinaran a la Fundació de Sant Joan de Déu per a la investigació del càncer infantil. Durant l’acte també es podran comprar les polseres Candela.

Escolta l'entrevista a David Miret, realitzada per Canal 20-Ràdio Olèrdola, clicant aquí

Document Actions