Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L’Escola Municipal de Música de Vilafranca oferirà diumenge el concert solidari de la FM d’Hivern de Moja

La cita és al Local Nou , a les 18:00h, i els diners recaptats es destinaran a la Fundació Sant Joan de Déu

dimarts 22 gener 2019

 

Agrupats en quatre combos, alumnes de l’escola municipal de Música de Vilafranca Maria Dolors Calvet oferiran aquest diumenge a les 6 de la tarda el concert solidari de les Festes de Sant Macari de Moja, al Local Nou, a benefici de las Fundació Sant Joan de Déu per a contribuir en la seva lluita contra el càncer infantil. La participació de conjunts instrumentals de l’escola municipal de Música de Vilafranca és ja una de les cites fixes de les Festes d’Hivern de Moja i aquests darrers anys s’ha consolidat com un dels actes rellevants de la programació.

Dos d’aquests conjunts de música moderna els dirigirà Xavi Díaz i els altres dos David Miret, director de l’escola. En un cas amb major presència de guitarra i en l’altre d’instruments de vent, però mantenint la mateixa base, tal i com assenyala David Miret.(àudio)

El director de l’escola de música subratlla que les condicions del Local Nou són molt bones perquè els alumnes vagin agafant seguretat en actuacions davant el públic.(àudio)

Des de l’escola municipal de música de Vilafranca es considera que una part fonamental de la formació dels músics ha de ser tocar en grup.(àudio)

El donatiu solidari per gaudir del concert és de 3 euros i també es podrà participar en el sorteig d’una panera. En el vestíbul del Local Nou s’instal·larà una parada amb polseres Candela i articles de la Fundació Sant Joan de Déu.

Escolta l'entrevista a David Miret, realitzada per Canal 20-Ràdio Olèrdola, clicant aquí

Document Actions