Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L’escola Rossend Montané celebra fins divendres la 4a Fira solidària

Per donar aliments es poden obtenir manualitats que han elaborat els alumnes de l’escola
Imatge de la Fira de l'any passat
Imatge de la Fira de l'any passat

dijous 10 desembre 2015

Des de dimecres i fins aquest divendres a la tarda, el vestíbul de l’escola Rossend Montané de Sant Pere Molanta  acull la 4a edició de la Fira Solidària. Tal i com recorda la directora de l’escola, Àngels Urgell, es tracta d’una iniciativa que permet recollir aliments per a famílies necessitades del municipi. A canvi dels donatius, s’obtenen  “molantes” que es poden bescanviar durant la fira per manualitats que han elaborat els alumnes, incloent les que han fet els més petits de la llar d’infants.(àudio)

La resposta de les famílies està sent molt positiva. Malgrat aquests dies es van succeint  les crides solidàries, com la del Gran Recapte,  a l’escola es detecta una gra col·laboració. (àudio)

Els aliments recollits es lliuren a l’Ajuntament i a través dels serveis socials del municipi es fan arribar a famílies necessitades d’Olèrdola. Amb tot, Àngels Urgell també indicava que a l’escola s’ha fet una crida afegida per a que famílies amb dificultats ho comuniquin i així poder obtenir també aquesta ajuda.(àudio)

La fira solidària està oberta fins aquest divendres en dues franges horàries. Pel mati, a l’hora d’entrar a l’escola, de dos quarts de 9 a les 9. I per la tarda, abans de sortit, la fira està en funcionament des de dos quarts de 4 a les 4. La setmana que ve es preveu fer l’acte de cloenda de la fira amb el lliurament a l’Ajuntament del material recollit .

Escolta l'entrevista a Àngels Urgell, realitzada per Canal 20-Ràdio Olèrdola, clicant aquí

Document Actions