Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L’escola Rossend Montané celebra la setmana que ve la seva 3a Fira Solidària

Després de donar aliments, es podran adquirir manualitats fetes pels alumnes

divendres 28 novembre 2014

L’escola Rossend Montané de Sant Pere Molanta ja ho té tot gairebé a punt per a viure, la setmana que ve, la 3a edició de la seva Fira Solidària. La Fira es farà el dimarts, dimecres i dijous, en horari de dos quarts de 9 a les 9 del matí i de dos quarts de 4 a les 4 de la tarda. El funcionament aplicat els dos primers anys es manté i comporta maridar solidaritat, emprenedoria i treballs manuals a l’escola. Així, aquestes darreres setmanes, els alumes han elaborat treballs manuals vinculats amb el Nadal. Entre els treballs tindrà un protagonisme especial les postals de felicitació de les festes. Per adquirir aquestes manualitats caldrà disposar de “molantes”, la moneda de l’escola. Aquests molantes s’obtenen després d’haver donat aliments a l’escola. Els aliments recaptats seran lliurats a l’Ajuntament d’Olèrdola perquè els distribueixi entre famílies necessitades del municipi. Àngels Urgell, directora de l’escola, explica que la Fira ha tingut molt bona acollida i per això la mantenen per tercer any consecutiu.(àudio)

El projecte suposa treballar l’emprenedoria, l’àrea de matemàtiques i reforçar els valors solidaris a l’escola, tal i com resumia Àngels Urgell.(àudio)

Des de l’escola Rossend Montané no s’han fixat cap xifra concreta com a objectiu de recaptació. Urgell destaca que el missatge que fan arribar a les famílies és que “cadascú aporti allò que pot”.(àudio)

La Fira és oberta a tothom i des de l’escola es convida a tots els veïns a participar-hi. Primer donant aliments i, després, bescanviant els molantes per les manualitats que han fet els alumnes de l’escola.

Escolta l'entrevista a Àngels Urgell, realitzada per Canal 20-Ràdio Olèrdola, clicant aquí

Document Actions