Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L’escola Rossend Montané lliura a l’Ajuntament d’Olèrdola els aliments recaptats en la seva fira solidària

La recollida és una de les tres accions solidàries que l’escola ha integrat en el projecte d’emprenedoria CUEME

divendres 17 maig 2019

 

En un acte al vestíbul de l’escola que ha reunit aquest dijous al matí a tots els alumnes del centre, l’escola Rossend Montané de Sant Pere Molanta ha lliurat a l’alcalde d’Olèrdola, Lucas Ramírez, els aliments que es van recollir durant la fira solidària que l’escola realitzava per Sant Jordi dins del projecte d’emprenedoria CUEME. El projecte també ha recaptat 905 euros per a l’ONG “Sonrisas de Bombay” i material informàtic que es farà arribar a Ghana a través d’Ousmar Umar.

La directora de l’escola, Àngels Urgell, es mostrava satisfeta per la resposta de les famílies en aquest repte d’afrontar coordinadament la contribució a tres projectes solidaris de diferents sectors.(àudio)

Fins acabar el curs, el projecte està en marxa. Es recullen aportacions a través dels esmorzars solidaris dels alumnes i es pot lliurar material informàtic. També s’està preparant una cursa d’orientació solidària a l’escola per a obtenir fons. La direcció de l’escola també preveu organitzar un acte de lliurament del material i els diners recaptats amb representants de l’ONG “Sonrisas de Bombay” i Ousmar Umar.(àudio)

Lucas Ramírez assenyalava que el projecte d’emprenedoria de l’escola ha estat molt ben valorat per part de la Mancomunitat Penedès-Garraf .(àudio)

L’alcalde d’Olèrdola posava l’accent en la gran implicació de les famílies.(àudio)

Els aliments es faran arribar a una trentena de famílies d’Olèrdola, a través dels Serveis Socials de l’Ajuntament. Gràcies a l’escola s’han pogut recollir 102 quilos d’arrós, 114 de pasta, 74 de llegums, 417 litres de llet, 123 litres d’oli, 57 packs de galetes i 52 packs de tonyina.

Escolta les entrevistes realitzades per Canal 20-Ràdio Olèrdola a Àngels Urgell i Lucas Ramírez clicant aquí

Document Actions