Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L’escola Rossend Montané manté contacte directe amb les famílies abans de la preinscripció

Després de les jornades convocades de portes obertes, tot a punt per començar dimarts 10 de març la preinscripció

dimarts 03 març 2015

Aquests són dies intensos de preparatius a les escoles, a les portes de l’inici del període de preinscripcions pel proper curs escola 2015-16. El període s’obre dimarts dia 10 de març i s’allargarà durant una setmana, fins el dimarts 17 de març. La directora de l’escola Rossend Montané, Àngels Urgell,  recordava que les famílies han de presentar l’imprès de sol·licitud al centre   que demanen com a  primera opció. A l’escola Rossend Montané s’afronta la preinscripció amb l’objectiu de tenir un grup de p3 amb una ràtio de 16 alumnes.(àudio)

Per tal de resoldre dubtes a les famílies i donar a conèixer instantl.lacions i funcionament del centre, a l’escola Rossend Montané s’han convocat jornades de portes obertes mentre l’escola estava en funcionament. La primera el dijous passat durant tot el dia, i l’altra aquest dimarts 3 a la tarda. (àudio)

Un dels neguits entre les famílies que han de preinscriure els sues fills a p3 pel curs que ve és el traspàs de la llar d’infants a l’escola. En el cas de Sant Pere Molanta, el fet que la llar d’infants estigui integrada aquest curs a les instal·lacions de l’escola facilita l’adaptació perquè els infants ja coneixen els espais.(àudio)

Les escoles d’Olèrdola estan obertes a resoldre qualsevol dubte que plantegin les famílies en relació al procés de preinscripcions. En el cas de l’escola de Sant Pere Molanta, el seu telèfon és el 93 818 18 44.

Escolta l'entrevista a Àngels Urgell, realitzada per Canal 20-Ràdio Olèrdola, clicant aquí

Document Actions