Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L’escola Rossend Montané ofereix atenció individualitzada perquè les famílies coneguin el centre

La preinscripció s’ha fixat del 30 de març al 6 d’abril i s’ha elaborat un dvd per mostrar el treball de l’escola

dimarts 15 març 2016

Des del dimecres 30 de març a dimecres 6 d’abril restarà obert el període de preinscripció escolar per a l’etapa d’educació infantil de segon cicle, la que comença amb el curs de P3. Es tracta d’un moment important per a les famílies, que hauran de triar l’escola dels seus fills. Per a facilitar la decisió, des de l’Ajuntament d’Olèrdola s’ha fet arribar a les   famílies del municipi amb infants nascuts l’any 2013 informació de les dues escoles d’Olèrdola: l’escola Circell de Moja i l’escola Rossend Montané de Sant Pere Molanta.

En el cas de l’escola Rossend Montané, a més d’un díptic que resumeix característiques del seu projecte pedagògic, també han elaborat un dvd de gairebé 9 minuts de durada on es  mostra de forma àgil diferents aspectes de la vida del centre, com les festes, la importància de l’anglès, les sortides o les instal·lacions.

Per aquesta preinscripció , el Departament ha assignat a l’escola de Sant Pere Molanta una oferta de 10 places de P3. Àngels Urgell, directora de l’escola, explica que aquesta oferta la defineix el departament a partir de la natalitat del municipi,  però afegeix que a l’escola acostumen també a acollir a infants que , tot i no residir en el terme d’Olèrdola, sí que van a l’escola a Sant Pere Molanta per proximitat. (àudio)

L’escola Rossend Montané ofereix a les famílies interessades atenció  individualitzada per a conèixer l’escola i el seu projecte pedagògic abans de finalitzar el període de preinscripcions. L’any passat van provar amb una jornada de portes obertes, però enguany han retornat a oferir aquesta atenció amb visites a demanda de les famílies interessades.(àudio)

L’escola va decidir editar el dvd de presentació  per a difondre amb més eficàcia les activitats que realitzen.(àudio)

L’imprès de sol.licitud de preinscripció es pot trobar a les escoles, a l’Ajuntament i a la web de la Generalitat i caldrà presentar-lo al centre que s’hagi escollit en primera opció. La informació de tot el procés de preinscripció es pot seguir a la web gencat.cat/preinscripció i a la web de l’Ajuntament . Per contactar amb l’escola de Sant Pere Molanta es pot trucar al telèfon 93 818 18 44.

Escolta l'entrevista a Àngels Urgell, realitzada per Canal 20-Ràdio Olèrdola, clicant aquí

Document Actions