Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L’escola Rossend Montané organitza per aquest divendres una cursa d’orientació solidària

A les 5 de la tarda, a la pista, es programen dins de la Festa de Fi de curs activitats per a tots els infants i famílies

dijous 13 juny 2019

 

Aquest divendres l’escola Rossend Montané de Sant Pere Molanta ha incorporat dins de les activitats de la seva Festa de Final de curs una cursa d’orientació solidària per a fer en família. Per a organitzar-la s’ha comptat amb la col·laboració de Josep Ventura, director tècnic de la Vallmoranta. Les activitats de la festa s’iniciaran a partir de les 5 de la tarda i tenen la motivació altruista d’aportar fons i recursos a tres projectes solidaris, tal i com ha estat la pauta al llarg de tot el curs amb el projecte de foment de l’emprenedoria CUEME.

A dos quarts de 6 es podrà recollir la targeta de control per a la cursa. Es lliuraran gelats, aigua i fruita per als participants. Els equips seran per famílies i en el moment de la inscripció es podrà fer un donatiu per a l’ONG Sonrisas de Bombay. A un quart de 7 es donarà inici a la Cursa d’orientació i la previsió és que finalitzi dues hores més tard.

Al mateix temps que es faci la graduació, a la pista, a les 5 de la tarda hi haurà activitats per a tots els infants i famílies que hi vulguin participar. S’oferiran 4 propostes de lliure accés: origami col·lectiu, pintura amb mans i peus, bombolles de sabó gegants i pintura amb ampolles. Durant el temps que durin els tallers la porta de la pista romandrà tancada per seguretat.

En acabar la cursa d’orientació, a les 20:30 h , s’ha programat ball amenitzat pels instructors Adriana Ribaudo i Claudio Melamed, així com berenar-sopar amb pica-pica, entrepans i begudes.

Document Actions