Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L’escola Rossend Montané tanca el curs pintant la façana principal del seu edifici

Per fer el mural es va comptar amb la implicació de tota la comunitat educativa
Un moment de l'elaboració del mural, divendres a la tarda
Un moment de l'elaboració del mural, divendres a la tarda

dilluns 22 juny 2015

Divendres va ser un dia ben especial per a totes les escoles del país. Era el darrer dia del curs 2014-15 i les imatges de comiats abans de començar les vacances escolars predominaven a les portes dels centres. A Sant Pere Molanta, aquest darrer dia d’escola va tenir altres ingredients afegits que van fer la jornada encara més excepcional i memorable. I és que l’escola Rossend Montané va aprofitar el darrer dia del curs per acomiadar la imatge grisa de la seva façana. Amb la implicació de tota la comunitat educativa, sota el guiatge del taller “Recursos per emportar” de l’escola d’Art Arsenal de Vilafranca, es va pintar un mural en la façana principal de l’edifici de l’escola, la que dóna al carrer Wilson.

Àngels Urgell, directora de l’escola Rossend Montané, explicava que ja feia dies que des de l’escola es volia “donar color” a la façana principal. Per a fer-ho es va triar com a tema el procés que segueix la vinya durant les estacions de l’any.(àudio)

La idea la van traslladar des de l’escola perquè l’Arsenal acabés d’oferir el disseny definitiu.(àudio)

Jordi Gibert,coordinador de “Recursos per emportar” de l’escola d’Art Arsenal, destacava l’aportació feta per les famílies i els infants a l’hora de pintar el mural durant tot el divendres. La temàtica triada pel mural és coherent amb la part de la façana de l’edifici original, de color verd, que reprodueix pàmpols.(àudio)

Divendres a la tarda, a més de fer la seva aportació al mural, les famílies de l’escola Rossend Montané van poder compartir amb els infants una tarda de jocs, incloent la possibilitat de practicar el llançament de bitlles catalanes.

Escolta les entrevistes a Àngels Urgell i Jordi Gibert, realitzades per Canal 20-Ràdio Olèrdola, clicant aquí

Document Actions