Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L’Escorça Teatre de Sant Joan de Mediona representa aquest diumenge a Sant Miquel “El Gran circ Leone”

Dins de la 31a Roda de Teatre de l’Alt Penedès. Òscar Ros és l’autor, director i un dels protagonistes

dijous 18 novembre 2021

Després de la gran acollida que va tenir la setmana passada la representació programada dins de la Festa del Most de Sant Pere Molanta, aquest diumenge s’ha programat la segona de les funcions que acull Olèrdola dins de la 31a edició de la Roda de Teatre de l’Alt Penedès. Serà a dos quarts de 7 de la tarda, al local social Rossend Montané de Sant Miquel d’Olèrdola, i es representarà l’obra de teatre ”El gran circ Leone” del grup l’Escorça Teatre de Sant Joan de Mediona. La proposta és un exemple de la capacitat creativa i de treball existent als grups de teatre de l’Alt Penedès, exemplificada en aquest cas amb Òscar Ros Ramallets. I és que ell és tant l’autor del text, com el director de l’obra i un dels actors protagonistes.

En una entrevista a Canal 20-Ràdio Olèrdola, Òscar Ros resumia que l’obra planteja la disputa entre artistes que volen quedar-se amb un Circ. Hi apareixen la traïció, l’amor i situacions d’humor negre.(àudio)

Òscar Ros explica que l’aspecte que “més li costa” és dirigir-se a si mateix. Per això compta amb la complicitat de la resta de membres del grup.(àudio)

Pels grups, la participació en la Roda és molt important per donar a conèixer la seva feina, tal i com destaca el mateix Òscar Ros.(àudio)

Escolta l’entrevista a Òscar Ros, realitzada per Canal 20-Ràdio Olèrdola, clicant aquí

Galeria d'Imatges

foto teatre mediona.jpg

Document Actions