Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L’escriptor Pere Martí presentarà “Rondalles per a tothom” a Olèrdola

Dins del servei Biblioteca Oberta, l'activitat s'ha programat dilluns 26 a Sant Pere Molanta i dimarts 27 a Moja

dijous 22 gener 2015

 

Dins de les activitats programades per a dinamitzar l’ús per a tots els públics del servei de biblioteca a les escoles del municipi, per la setmana que ve s’ha organitzat una doble presentació del llibre “Rondalles per a tothom” a càrrec del seu mateix autor, l’escriptor Pere Martí. A l’escola Rossend Montané de Sant Pere Molanta, la presentació s’ha previst dilluns 26 de gener, a les 4 de la tarda. L’endemà dimarts 27 de gener, l’activitat es realitzarà a la biblioteca de l’escola Circell de Moja, a les 16:30h.

En aquesta obra, editada per Baula l'any 2014, Pere Martí convida a gaudir d’un recull d’endevinalles totalment noves, escrites en vers i amb graus de dificultat i temàtiques diversos perquè de debò siguin per a tothom.

La presentació és oberta a tots els públics i s’ha planificat dins del servei “Biblioteca Oberta”, promogut per la regidoria d’ensenyament de l’Ajuntament d’Olèrdola amb l'objectiu de posar a l'abast de tots els veïns el servei de biblioteca, fora de l'horari lectiu. 

Pel mes de febrer ja s’ha confirmat que hi haurà sessió de contacontes, a càrrec del col.lectiu MARC(Mestres Àvies Recuperadores de Contes). Dilluns 9 de febrer la sessió es farà a l’escola Rossend Montané, mentre que a l’escola Circell de Moja s’ha previst dijous 19 de febrer.

Document Actions