Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L’església de Sant Miquel ha tornat a ser escenari d’un concert de música

El quartet de corda i el consort de flautes de bec de l’EMM de Vilafranca protagonitzen aquesta nova audició
Consort de flautes de bec de l'EMM M.Dolors Calvet de Vilafranca
Consort de flautes de bec de l'EMM M.Dolors Calvet de Vilafranca

dilluns 03 juny 2013

Aquest dissabte a la tarda bona part de l’aforament de l’església de Sant Miquel d’Olèrdola es va omplir durant el concert que oferien a l’interior del temple alumnes de l’Escola Municipal de Música de Vilafranca. El quartet de corda i el consort de flautes de bec de l’escola protagonitzaven el concert “Bach a Olèrdola”, organitzat per un grup de veïns del poble, amb el suport de la Societat La Lleialtat i l’Associació de Veïns de La Plana Rodona. El títol del concert segueix el reclam de l’any passat, per bé que entre el variat repertori d’enguany només hi havia una única peça de Bach. Eulàlia Galofré, mestra del consort de flautes de bec, indicava que s’han ofert composicions també de contemporanis de Bach,així com peces més modernes que han arribat fins a la música pop. Per les alumnes de l’escola, protagonitzar un concert davant el públic com el d’aquest dissabte suposa una motivació important.(àudio)IMG_4312.jpg

El recolliment del temple i la proximitat amb el públic són aspectes molt ben valorats pels músics, però també s’apunta que en alguns casos l’església ofereix una acústica “que ressona molt”.(àudio)

L’impulsor del concert, Joan Maria Arenas, es mostrava satisfet pel resultat d’aquesta segona audició i subratllava que l’ànim és el de seguir organitzant cada any una cita amb alumnes de l’Escola de Música. (àudio)

Des de l’Escola de Música també es valora com a profitosa l’experiència d’aquests concerts i s’expressava plena predisposició a seguir mostrant el treball dels seus grups en futurs concerts a Sant Miquel.

Escolta les entrevistes enregistrades sobre el concert, realitzades per Canal 20-Ràdio Olèrdola, clicant aquí

Document Actions