Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L’Espai Socioeducatiu d’Olèrdola acull 18 infants amb risc d’exclusió social

L’espai està en funcionament des d’aquest curs a les escoles d’Olerdola durant les tardes

dimarts 23 febrer 2016

Des d’aquest curs escolar està en funcionament a Olèrdola l’Espai Socioeducatiu, un recurs impulsat per l’Ajuntament d’Olèrdola que compta amb el suport de la Diputació de Barcelona. El propòsit és el d’atendre a infants amb risc d’exclusió social, oferint dues tardes a la setmana activitats i reforç educatiu a les instal.lacions de les escoles un cop ha acabat l’horari lectiu. Eva Ruiz, regidora de Benestar Social de l’Ajuntament d’Olèrdola, explicava que l’experiència estava resultant molt profitosa i confirmava que a l’escola Circell de Moja  s’atenen a 10 infants, mentre que a l’escola Rossend Montané de Sant Pere Molanta el servei acull a 8 infants.(àudio)

Eva Ruiz recordava que  l’Espai Socioeducatiu és un servei gratuït. Els infants que són atesos al servei brenen, fan els deures i realitzen activitats. Una tarda a la setmana es dedica a les tutories amb les famílies.(àudio)

El suport de la Diputació ha fet possible l’activació del servei i ara des de l’Ajuntament s’està buscant confirmar el finançament necessari per mantenir el servei pel proper curs.(àudio)

L’empresa especialitzada que gestiona la prestació d’aquest servei va oferir unes condicions favorables que van permetre que l’Ajuntament ampliés la seva intenció inicial i passés a oferir aquest Espai durant dues tardes la setmana, enlloc d’una com en un principi s’havia plantejat el govern municipal.

El servei de "Ràdio a la carta" temporalment no es pot actualitzar

Document Actions