Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L’Espai Socioeducatiu tanca el curs amb la satisfacció de tenir garantida la seva continuïtat

La cloenda del curs la feien aquest dilluns a la tarda a la Muntanyeta amb un taller de circ

dimarts 21 juny 2016

Un taller de circ fet aquest dilluns a la tarda a la finca municipal de la Muntanyeta ha donat un caràcter ben especial i atractiu al final de curs de l’Espai Socioeducatiu d’Olèrdola. Organitzat per l’Ajuntament d’Olèrdola i gestionat per la cooperativa Actua, l’Espai Socioeducatiu ha comptat amb el suport econòmic de la Diputació de Barcelona i ha atès a una vintena d’infants escolaritzats al municipi en el seu primer curs de funcionament. A Sant Pere Molanta, els dimarts i els dijous en horari de 4 a 6 de la tarda; mentre que a Moja han estat els dilluns i els dimecres, de dos quarts de 5 a dos quarts de 7 de la tarda.

Isabel López, educadora de l’Espai Socioeducatiu, indicava que en l’espai  socioeducatiu han fet reforç escolar d’acord amb les indicacions del professorat. Durant la segona hora, els alumnes  han realitzat tallers de manualitats, de gestió emocional o d’audiovisuals, comptant amb l’elecció que feien els  mateixos infants en assemblea.(àudio)

El treball conjunt entre escola, família i Espai Socioeducatiu ha estat constant per a atendre les necessitats dels infants.(àudio)

En el darrer ple, l’Ajuntament d’Olèrdola va incorporar en el pressupost una partida que garanteix que l’Espai Socioeducatiu continuarà el proper curs. Mar Cuesta, responsable de gestió d’Actua,destacava que era una bona notícia que en els pobles hi hagin espais socioeducatius perquè “totes les famílies tinguin possibilitats d’accedir a diversos recursos”. A més de posar  de manifest les intel·ligències múltiples que té cada infant, l’espai acompanya els alumnes en l’assoliment de continguts escolars i és també un lloc on les famílies poden obtenir assessorament i ajuda en la seva funció educativa.(àudio)

La cloenda del curs de l'Espai Socioeducatiu va comptar amb la presència d'Eva Ruiz, regidora de serveis socials; i de Pere Sadurní, regidor d'ensenyament. Després de la satisfactòria experiència, l’Ajuntament no preveu que s’introdueixin canvis significatius en el funcionament de l’Espai Socioeducatiu el proper curs escolar.

Escolta l'entrevista emesa per Canal 20-Ràdio Olèrdola, clicant aquí

Document Actions