Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L’espectacular descens en tirolina tornarà a ser un dels atractius de la Trobada d’Olèrdola

Per participar en aquesta activitat gratuïta només cal tenir més de 5 anys i “ganes de fer-ho”

divendres 10 maig 2013

En la programació de la Trobada d’Olèrdola des de l’any 2008 és present la possibilitat de gaudir d’un espectacular descens en tirolina. Durant la 33a edició de la festa, el diumenge de la setmana que ve, tampoc hi faltarà aquesta activitat gratuïta que proporciona emocions fortes. A partir de les 5 de la tarda i fins les 8 del vespre, tothom qui ho desitgi podrà experimentar les sensacions que s’obtenen en els 20 segons que dura aquest ràpid descens de prop de 200 metres de longitud. L’empresa Anigami s’encarrega de muntar la tirolina i també aporten la instal·lació dels inflables per dissabte a la tarda, tal i com explica un dels responsable d’Anigami, Pep Santa.(àudio)

Respecte altres indrets del país on munten tirolines, Olèrdola destaca per la espectacularitat de l’entorn. (àudio)

Per fer aquest descens en tirolina no cal ser un atleta ni tenir una preparació física especial. Només es recomana ganes i ser major de 5 anys.(àudio)

En els cinc anys que la tirolina s’ha muntat a Olèrdola, ha estat constant el descens de persones. Aquest any també es preveu que així sigui, fent que de l’activitat en puguin acabar gaudint directament fins a 200 persones.

Escolta l'entrevista realitzada a Pep Santa, realitzada per Canal 20-Ràdio Olèrdola, clicant aquí

Document Actions