Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L’estrena de “Quan els pingüins volin...”reuneix a 250 persones al Local Nou de Moja

El jove Sergi Jané es mostra satisfet per la resposta del públic i confia que el seu debut tindrà continuïtat
Sergi Jané, amb corbatí, amb dos dels actors en acabar la projecció
Sergi Jané, amb corbatí, amb dos dels actors en acabar la projecció

dilluns 15 abril 2013

Sergi Jané ha culminat aquest diumenge a la tarda tres anys de treball. Aquest jove veí de Moja, amb només 21 anys d’edat, estrenava la seva primera pel.lícula: “Quan els pingüins volin...”. Un dels principals reptes que s’havia marcat Jané era el de poder rebre l’acceptació del públic. I així va ser si fem cas de l’assistència al Local Nou de Moja i dels aplaudiments que es van produir en algun moment de la projecció. Jané explicava que l’únic que buscava era “el suport del públic” i destacava la presència de fins a 250 persones en aquesta estrena.(àudio)

Jané és també guionista i protagonista de “Quan els pingüins volin..”. Durant el gruix de la pel·lícula la trama té com a eix els problemes d’un narcotraficant amb un assassí a sou que el persegueix. Al final, tot resulta ser una història imaginada per aquest personatge, conegut amb el renom "pingüí". Jané reconeixia que algunes deficiències detectades en la pel·lícula s’haguessin pogut superar amb recursos econòmics.(àudio)

Com si d’una estrena de gran Festival Internacional es tractés,en accedir al Local Nou es podia trepitjar una camí vermell de paper que simulava el glamour de les catifes vermelles. Abans de començar hi va haver una actuació de claqué a càrrec de David Boquera i en acabar el mateix Sergi Jané va lliurar els nomenats “pingüins d’or” reconeixent el treball d’alguns dels actors de la pel.lícula. Ara Jané espera poder seguir endavant en el món del cinema i assolir recursos per a una nova producció.(àudio)

La pel·lícula en dvd es pot adquirir al preu de 5 euros. Les samarretes de la pel.lícula també tenen aquest preu de venda.

Escolta l'entrevista a Sergi Jané, realitzada per Canal 20-Ràdio Olèrdola, clicant aquí

Document Actions