Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L’estrena de l’espectacle “Un viatge musical llatinoamericà” captiva al Local Nou

Ophèlie Derieux, Lluís Giménez i Ariadna Canals van transportar al públic per aquest viatge pels sentits

dilluns 20 setembre 2021

 

Una seixantena de persones van gaudir divendres al vespre de l'estrena de l'espectacle "Un viatge musical llatinoamericà" al Local Nou de Moja, en una activitat organitzada per l'Ateneu Mogenc.

Des de l’organització es destaca que “dos grans músics tocant en directe, Ophèlie Derieux a la flauta travessera i Lluís Giménez a la guitarra, acompanyats de les pinzellades de dansa que oferia la ballarina Ariadna Canals, van aconseguir endinsar als presents en un viatge meravellós”.
L'espectacle es va estructurar en tres parts. La primera dedicada a la música precolombina; la segona al tango amb una posada en escena molt original i la tercera  amb la participació directe del públic escollint la música que volia escoltar. 

L’Ateneu Mogenc ha valorat que el “format innovador, una posada en escena delicada i exquisida, la gran compenetració entre els músics i una ballarina van aconseguir fer viatjar al públic despertant tots els sentits”. Un viatge “que es va fer curt” , com així ho va demostrar el públic demanant un bis amb aplaudiments i ovacions al final de l'actuació.

En acabar l’actuació els  artistes van agrair a l'organització l'oportunitat i l’aposta per a reactivar les activitats amb artistes de proximitat.

Document Actions