Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L’exhibició gimnàstica solidària omple el Local Nou de Moja amb més de 500 persones

L’activitat d’aquest diumenge a la tarda, a benefici de La Marató, assolia recaptar 1.177 euros

dilluns 16 desembre 2013

L’exhibició gimnàstica celebrada aquest diumenge a la tarda a benefici de La Marató de TV3 va posar a prova la capacitat del Local Nou de Moja. L’aforament previst pels organitzadors ja s’havia superat un quart d’hora abans d’iniciar-se l’espectacle i es calcula que haurien estat més de 500 les persones que es van reunir, amb una part del públic havent de seguir l’acte drets. L’èxit de convocatòria va estar acompanyat també per l’èxit artístic de les exhibicions de les gimnastes dells clubs de Rítmica i d’Aeròbic d’Olèrdola, així com pels bons resultats de recaptació econòmica. I és que van ser fins a 1.177 euros els que es van poder aportar a La Marató, incloent els 60 obtinguts el dissabte a la nit al Local Roosend Montané en motiu de l’obra de teatre que s’oferia dins de la Roda de l’Alt Penedès.

A l’escenari es van anar succeint les exhibicions de les gimnastes dels dos clubs del municipi, que havien preparat coreografies específiques inspirades en músiques del disc de La Marató d’aquest any o bé havien adaptat números d’altres espectacles. Dolors Rovirosa, presidenta de l’Aeròbic, i Mari Villanueva, presidenta del Rítmica Olèrdola, coincidien en oferir una valoració satisfactòria de l’activitat, destacant aquesta gran afluència de públic.(àudio)

Una activitat com la de diumenge es produeix quan la majoria de gimnastes encara no han entrat en competició i permet mostrar de forma artística la feina que fan les dues entitats.(àudio)

L’Aeròbic està vivint un moment dolç i compta amb 90 integrants, incloent l’activitat extraescolar que ofereixen a l’escola Circell. El Rítmica compta amb prop de 130 gimnastes. Les sènior del club s’han proclamat segones de Catalunya i a partir de gener inicien la resta de categories la seva participació en campionats, tant els escolars com els federats.

Juntament amb el Rítmica i l’Aeròbic, el Grup de Joves de Moja era una de les entitats que assumien l’organització de l’exhibició, tenint cura de la logística de l’acte i de la xocolatada que es va oferir en acabar l’actuació. Una de les integrants del grup, Estíbaliz Leal, resumia que el dia havia estat “rodó”.(àudio)

La feina prèvia feta va comportar que els 1.177 euros obtinguts es poguessin destinar integrament a La Marató. Ara el Grup de Joves té per endavant la feina de preparació de l’arribada dels Reis Mags al poble i del seu emissari, el patge reial.

Escolta l'entrevista a Estíbaliz Leal, realitzada per Canal 20-Ràdio Olèrdola, clicant aquí

Escolta l'entrevista a Mari Villanueva o Dolors Rovirosa, realitzada per Canal 20-Ràdio Olèrdola, clicant aquí

Document Actions