Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L’èxit de l’obra de Quim Masferrer anima a continuar programant més espectacles professionals

La regidora Arantxa Torres indica que l’Ajuntament vol repartir la programació entre els nuclis del municipi
L'alcalde, Lucas Ramírez, i membres de la Comissió del local Sant Jaume, amb Quim Masferrer
L'alcalde, Lucas Ramírez, i membres de la Comissió del local Sant Jaume, amb Quim Masferrer

dimarts 08 novembre 2016

Diumenge el Local Nou de Moja es va omplir per a seguir la representació del monòleg “Temps”, de Quim Masferrer. Les 400 entrades posades a la venda es van exhaurir i el públic va poder gaudir d’un espectacle professional de qualitat que allà on va triomfa. A Olèrdola , arribava de la mà de l’Ajuntament, que havia establert un acord satisfactori amb la productora, Teatre de Guerrilla, sobre les condicions de la representació. La regidora de cultura, Arantxa Torres, es mostrava satisfeta per l’èxit assolit i indicava que es va saber trobar la manera per a fer possible que al municipi es pogués oferir un muntatge d’aquest nivell. Després d’aquest èxit, l’Ajuntament es planteja programar de manera periòdica espectacles professionals.(àudio)QuimMasferrer2.jpg

Després de la seva reobertura, el Local Nou ha viscut altres moments de gran aforament amb espectacles teatrals. Un cas molt recordat és la representació de “Iaia”, amb Montserrat Carulla, o la mateixa reestrena del Local, amb l’actor David Olivares del programa “Polònia”. Aquests antecedents van permetre fixar que calia limitar a 400 espectadors l’aforament per a que tothom pogués veure en bones condicions l’espectacle.(àudio)

Des de l’Ajuntament d’Olèrdola, la intenció és poder oferir un espectacle professional cada trimestre, programant-los de manera rotativa entre es diferents nuclis del municipi.(àudio)

Aquesta decidia aposta per la programació d’espectacles professionals a Olèrdola se sumaria a les iniciatives promogudes per l’Ajuntament d’Olèrdola en suport al teatre. Per aquest compromís amb el teatre fet a casa nostra, l’Ajuntament ha estat distingit  aquest any per la Federació de Grups Amateurs de Teatre de Catalunya amb el premi "Arlequí", en reconeixement al seu continuat suport a la Roda de Teatre de l’Alt Penedès. Amb el recolzament de l’Ajuntament i sota l’impuls del Club de Lectura també s’organitzen sortides periòdiques des d’Olèrdola per anar a veure teatre a Barcelona.

Escolta l'entrevista a Arantxa Torres, realitzada per Canal 20-Ràdio Olèrdola, clicant aquí

Document Actions