Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L’èxit del concert de The Hanfris a Viladellops referma l’aposta d’Olèrdola pel Festival EVA

Fins a 120 persones es van aplegar dissabte passat a Viladellops per gaudir de la proposta del Festival En Veu Alta d’enguany a Olèrdola

divendres 07 juny 2019

 

Fins a 120 persones es van aplegar dissabte passat a Viladellops per gaudir de la proposta del Festival En Veu Alta d’enguany a Olèrdola; un concert a cappella amb les veus de The Hanfris Quartet. El municipi ha acollit, un any més, un dels espectacles d’aquest festival de narració i tradició oral que arriba als 15 anys al Penedès amb públic consolidat i nous espectadors que s’hi apropen gràcies a la diversitat i la qualitat de les propostes.

A tocar de l’ermita de Viladellops, públic, paisatge i les veus dels quatre membres dels The Hanfris van teixir una tarda esplèndida.

L’estil Barbershop, cançons polifòniques cantades a cappella normalment per quatre veus, té origen a les barberies dels Estats Units, on grups d’homes es reunien i cantaven mentre els arreglaven pèls i cabells. D’aquest fet quiotidià, d’aquesta oralitat neix l’estil del qual The Hanfris Quartet són un referent a l’estat.

El seu repertori divers i atrevit va captivar el públic de Viladellops que, a més d’un concert magnífic i una caiguda del sol màgica, va poder assaborir una copa de vi de la Finca Viladellops.

L’èxit de l’acte referma l’aposta d’Olèrdola per un festival com l’Eva, que ofereix propostes culturals – sempre amb la narració i la tradició oral com a fil conductor -  ubicades en espais singulars que es converteixen en escenaris per un dia.

Document Actions