Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L’èxit del concurs anima a Sant Miquel a seguir oferint la festa d'inici del Carnaval de la comarca

Les 11 comparses que divendres concursaven i els amfitrions “Tots per un” van omplir com mai el Local Rossend Montané

dilluns 20 febrer 2017

El grup de carnaval “Tots per un” de Sant Miquel ha ofert una primera valoració satisfactòria del primer concurs de comparses que han organitzat. Tenia lloc aquest divendres a la nit, al local social Rossend Montané, i suposava el tret de sortida de les festes de carnaval a la comarca.  Amb el bon regust de boca que deixa l’èxit de convocatòria assolit, el grup manté el propòsit de convertir la cita en la primera festa del carnaval del Penedès. I els resultats positius d’aquesta primera edició avalen l’encert d’aquesta aposta, després d’haver descartat repetir l’experiència d’organitzar una rua al poble, tal i com van fer l’any passat.

Divendres a la nit es respirava Carnaval en cada racó del local social Rossend Montané. Entre els assistents i els grups de Carnaval, existia la generalitzada impressió que cada any les disfresses estan més elaborades i el nivell està molt equilibrat entre els grups. Amb tot, formacions que han destacat els darrers anys segueixen sent referència de treball i imaginació. És el cas d ela comparsa guanyadora, La màgia d’un poble, de les cabanyes. Es van emportar els 150 euros de dotació econòmica del primer premi gràcies a la seva proposta “Paradís nocturn”. Una de les integrants del grup, la Míriam Sellarés, explicava que estaven molt contentes d’haver assolit el primer premi i detallava que el vestit recrea un mussol, amb un espectacular barret format per plomes que han hagut de col·locar una per una.(àudio)

El segon grup classificat va se “Des de les profunditats de Sant Pere”, del grup de carnaval de Sant Pere Molanta. Cinta Bertran, component del grup, felicitava als organitzadors pel concurs de Sant Miquel i feia notar que un dels elements més espectaculars de la seva disfressa és que incorpora llum artificial per a il·luminar-se de nit. A Sant Miquel no es va activar perquè no acabaria lluint amb la sala il·luminada. (àudio)

Xavi Arnabat, del grup “Tots per un”, es mostrava molt content pel resultat del concurs i refermava el propòsit de convertir la cita en la primera festa del Carnaval del Penedès.(àudio)

En aquest primer concurs de comparses hi van participar 11 grups. El grup de Sant Miquel va exhibir-se també,  però sense competir-hi. L’apartat individual del concurs es va declarar desert en no presentar-se cap proposta.

Escolta les entrevistes realitzades per Canal 20-Ràdio Olèrdola després del concurs a Míriam Sellarés(les Cabanyes), Cinta Bertran(Sant Pere Molanta); i Xavi Arnabat(Tots per un)

Document Actions