Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L’exposició de l’Associació Fotogràfica de Moja mostra l’elevat nivell assolit pels seus associats

L’exposició de fotografies s’obria per la Festa Major de Moja i es pot veure al Local Nou de Moja

dimarts 26 juliol 2016

Dins dels actes de la Festa Major del poble, divendres a la tarda s’obria al bar del Local Nou l’exposició anual elaborada per l’Associació Fotogràfica de Moja. Es tracta d’una mostra de fotografies que aporten els associats de l’entitat. A diferència d’altres anys, que la temàtica era lliure, aquest 2016 es proposava com a tema la natura. I la resposta ha estat molt satisfactòria. L’exposició recull 30 fotografies, una per cada soci que ha respost a la crida,  que suposen tot un plural mostrari d’aproximacions fotogràfiques a la natura. S’hi troben imatges de natura propera ben reconeixibles i altres de més exòtiques. No hi falten imatges que arriben a captar en detall un insecte i les que opten per oferir l’esclat d’un paisatge. En totes es detecta l’alta qualitat assolida dins de l’AFM.

Ignasi Pellisa, vicepresident de l’AFM de Moja, indicava que estaven satisfets de l’exposició i recordava que els socis miren de mostrar “el millor que tens”.(àudio)

Entre els associats són majoria els que s’impliquen el l’exposició aportant una de les seves imatges. Però també existeixen membres de l’AFM que són reticents a aportar fotografies, ja sigui per manca de seguretat en la feina que fan per a ser exposada en públic o bé perquè s’especialitzen en altres temàtiques.(àudio)

L’exposició es podrà veure al Local Nou de Moja, llevat dels períodes puntuals en què la mostra col·lectiva  es traslladi a altres espais. S’ha confirmat que l’exposició de l’AFM es podrà veure de nou a l’Associació de Veïns del barri de Sant Julià de Vilafranca. També es preveu que la mostra es pugui exposar al Castell d’Olèrdola, així com en l’espai d’exposicions de la betzinera Serveis Penedès, a Vilafranca. Mentre l’exposició de l’AFM estigui fora del Local, l’entitat es plateja oferir exposicions puntuals individuals d’alguns dels seus membres. (àudio)

Aquesta setmana el Local Nou tanca per vacances. Llevat dels dilluns, que és dia de descans del personal, la mostra es podrà veure de nou en horari d’obertura del bar a partir de la setmana que ve.

Escolta l'entrevista a Ignasi Pellisa, realitzada per Canal 20-Ràdio Olèrdola, clicant aquí

Document Actions