Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L’exposició de manualitats i pachwork posa de manifest la vitalitat dels casals d’avis

La mostra de treballs fets per veïnes del municipi s’ha pogut veure per la Festa Major de Moja

dilluns 25 juliol 2016

Per la Festa Major de Moja, aquest cap de setmana s’ha pogut veure una exposició de manualitats i de pachwork que exemplifica la vitalitat de l’activitat que acullen els casals d’avis del municipi. La qualitat, la  dedicació emprada per a fer-les i la diversitat de peces definien una mostra que s’inaugurava al Casal d’Avis de Moja divendres a la tarda i que també es va poder veure dissabte per la tarda i durant el diumenge al migdia.

Les alumnes de Pachwork que han exposat els seus treballs són Pilar Sánchez, Maria Rubio, Anna Zafra, Paca Castro i Lali Millán. La seva professora és Maria Josep Lugo, que destacava la feina de les alumnes i la il·lusió amb la que afrontaven l’exposició.(àudio)

Els treballs de manualitats que s’exposaven , sota el guiatge de la monitora Marta Cucurella, han estat obra de Maria Rosa Soler , Rosa Maria Reig, Rosita Amell i Roser Valls. A la inauguració assistia la regidora de gent gran, Arantxa Torres, i l’alcalde, Lucas Ramírez. Ramírez posava l’accent en la voluntat de l’ajuntament de dinamitzar activitats per a veïns de “totes les edats” i fomentar entre la gent gran un envelliment actiu.(àudio)

Maria Rubio, autora d’algunes de les peces més destacades de la mostra de pachwork, explicava que feia aquesta activitat perquè era una estona que li relaxava. També ens subratllava la il·lusió que tenia en veure els seus treballs exposats.(àudio)

La dinamitzadora de gent gran del municipi, Imma Ferret,recordava que l’exposició de manualitats per Festa Major de Moja es recuperava després d’anys sense fer-se. Ferret assenyalava que amb la programació d’activitats com els tallers es reforçava el caràcter de punt de trobada d ela gent gran que tenen els casals d’avis. També afegia que el suport de l’Ajuntament a les activitats continuaria.(àudio)

Gràcies al recolzament de l’Ajuntament, la inscripció als tallers de manualitats i de pachwork és gratuïta  i les participants només han d’aportar els materials necessaris. El taller de pachwork es realitza als casals d’avis de Moja i de Sant Miquel i, pel curs vinent, hi ha disponibles dues places.

Escolta les entrevistes relacionades amb l'exposició, realitzades per Canal 20-Ràdio Olèrdola, clicant aquí

 

 

Document Actions