Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L’exposició dedicada als 150 anys de l’església de Moja es podrà veure aquest diumenge

En horari d’11 a 13h, a la capella de Sant Cugat, dins dels actes de la Festa Major de d’Hivern

divendres 14 gener 2022

La d’aquest diumenge pot ser una de les darreres oportunitats per a veure a la capella de Sant Cugat l’exposició elaborada per commemorar els 150 anys de l’església Sant Jaume de Moja. Tal i com apunta Pere Mitjans, col·laborador del consell de la Parròquia i encarregat de l’obertura al públic de la capella de Sant Cugat, és possible que les celebracions de les misses passin a fer-se durant aquestes setmanes de fred a la capella i això podria comportar que es retirés l’exposició.(àudio)

La capella obre al públic el primer i segon diumenge de cada mes, en horari d’11 a 13h. Pere Mitjans està content amb la tasca que realitza obrint la capella per a que pugui ser visitada i manifesta que continuarà fent aquesta funció “mentre pugui”.(àudio)

Des de la parròquia, dins de la commemoració dels 150 anys de la consagració del temple, també s’havia programat per aquesta festa major d’hivern un concert de música tradicional amb el grup DUM, el dissabte a la tarda. El concert s’ha hagut d’ajornar i no es realitzarà aquest cap de setmana.

Dins dels actes tradicionals vinculats a l’església, la Festa en honor a Sant Macari inclou aquest diumenge a les 13h la missa solemne, l’ofrena i el cant dels goigs a Sant Macari

Document Actions