Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L’exposició del 50è aniversari del Molanta testimonia el fort arrelament del club al poble

La mostra és el primer dels actes programats per commemorar el mig segle de vida de l’entitat

dimarts 19 agost 2014

Una exposició que s’ha pogut veure per la Festa Major del poble ha permès repassar els 50 anys d’història del Club de Futbol Parroquial Sant Pere Molanta. La mostra ha estat oberta des del dijous fins el diumenge, al Casal Molantenc, i estava integrada per abundant material gràfic, retalls de premsa i documentació del club. A través de les fotografies els protagonistes de la història del club s’hi han pogut veure reconeguts, tal i com apuntava el president del Molanta, Jaume Arnan.(àudio)

Entre els visitants ha cridat l’atenció l’intercanvi de cartes que adreçava el Barça al Molanta per fitxar al golejador Blas, a finals dels 60. O bé l’arrelament del club al poble, des del mateix moment de la fundació, com així posen de manifest les fotografies del veïns acondicionant els terrenys del Bisbat per a convertir-los en camp de futbol.(àudio)

A banda de l’exposició, el Molanta durant aquesta Festa Major també ha organitzat el Memorial Jordi Petit. El torneig el guanyava el Vilafranca i el renovat Molanta va oferir una molta bona imatge, després de perdre 2-1 contra el Vilanova i empatar a 2 contra el Vilafranca.(àudio)

L’exposició sobre la història del Molanta es preveu que estigui oberta al Casal Molantenc quan hi hagin actes públics a la sala. A través d’una comissió organitzadora que inclou a exjugadors i membres d’anteriors juntes, el club està preparant pels propers mesos diferents actes culturals i esportius per a donar relleu a la celebració del 50è aniversari del club.

Escolta l'entrevista a Jaume Arnan, realitzada per Canal 20-Ràdio Olèrdola, clicant aquí

 

Document Actions