Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L’exposició Penedès Secret es pot veure a la seu d’Olèrdola del Museu d’Arqueologia fins el 18 d’octubre

L’exposició mostra 10 secrets que permeten descobrir racons i històries del Penedès

divendres 18 setembre 2020

De la mà del Consorci de Promoció Turística del Penedès, des d’aquest passat dijous 10 de setembre i fins el proper diumenge 18 d’octubre , es pot veure a la sala d’exposicions temporals de la seu d’Olèrdola del Museu d’Arqueologia  "Penedès Secret, no ho diguis a ningú" . Es tracta d’una exposició que mostra 10 secrets que permeten descobrir racons i històries del Penedès.

Un dels 10 secrets té una relació directe amb Olèrdola i permet situar la importància dels castells de Marca al Penedès, tal i com explica Carla Coca, tècnica de turisme del Consorci.(àudio)

L’exposició té com a objectiu seduir al visitant a través de curiositats i anècdotes del territori, convertint la seva gent en els amfitrions de la destinació, compartint els seus racons més ben guardats. I és que la mostra és també un vehicle per a posar en valor la importància de cuidar racons que tenim ben a prop de casa.(àudio)

La mostra neix d’una selecció de propostes de secrets que van realitzar els penedesencs. En aquesta mostra itinerant també hi ha espai per a que el visitant pugui proposar més secrets que podrien utilitzar-se per a futures accions,tal i com apunta Carla Coca.(àudio)

L’exposició es pot veure en horari d’obertura de la seu d’Olèrdola del Museu d’Arqueologia, de dimarts a diumenge, de 10 del matí a 8 del vespre fins el 30 de setembre; i de 10 del matí a dos quarts de 6 de la tarda fins el  18 d’octubre.

Escolta l’entrevista a Carla Coca, realitzada per Canal 20-Ràdio Olèrdola, clicant aquí

Document Actions