Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L’increment d’expositors i la concentració d’activitats fan que la Fira d’Artesania de Moja experimenti un notable increment de públic

La Rambla Catalunya va ser centre d’activitat de la Festa Major de Moja diumenge, amb inflables pels infants, actuació dels balls folklòrics i exhibició d’entitats
En la Fira hi van participar 38 paradistes
En la Fira hi van participar 38 paradistes

dimarts 31 juliol 2012

La Rambla Catalunya va ser l’espai que més activitats va acollir diumenge per la Festa Major de Moja. S’hi celebrava la setena edició de la Fira d’Artesania, però també acollia més propostes. Pel matí i per la tarda es van instal·lar inflables per a que gaudissin els infants. Al migdia també hi van haver les actuacions dels balls folklòrics del poble i per la tarda es van poder seguir les evolucions dels grups de gimnàstica aeròbica, rítmica, judo i batuka del municipi. Tot va sumar perquè la Fira registrés un notable increment de públic i d’ambient. La xifra d’expositors, que va situar-se en 38, va experimentar també un destacable increment respecte les darreres edicions.

Una de les organitzadores de la Fira d’Artesania de Moja, Yolanda Liron, posava l’accent en la varietat d’expositors i la gran resposta de públic però afegia       que, tal i com passa a les fires que es fan arreu del país, es mira molt però es gasta poc.

La innovació de concentrar en un mateix espai la fira , els actuacions  i els inflables es considera un encert. El model es preveu seguir aplicant en les properes edicions, tal i com assenyala Yolanda Liron.

Un altre tret a subratllar d’aquesta setena edició de la Fira va ser la presència d’expositors de diferents punts del municipi. Liron també afegia que per a l’organització de properes fires caldrà la col·laboració de més persones.

Yolanda Liron també ha volgut fer un agraïment públic a la Comissió de Festes de Moja per la seva implicació i a l’Ajuntament d’Olèrdola pel seu suport.

Document Actions