Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L’Òdena guanya la 1a Copa Olèrdola femenina

L’equip de l’Anoia s’imposava al Base Olèrdola femení per 1-3

dilluns 01 octubre 2018

L’Òdena s’ha proclamat campió de la primera edició de la Copa Olèrdola femenina de futbol després de guanyar per 1-3 al Base Olèrdola femení, en partit disputat aquest diumenge a la tarda al camp municipal d’Els Pins de Moja.CopaFemen2.jpgCopaFemen3.jpg

L’equip de l’Anoia va fonamentar la seva victòria durant la primera part. Als 9 minuts estrenava el marcador la visitant Maria Gonzàlez i ampliava diferències amb el 0-2 la jugadora Carla, als 30 minuts. Després del descans el Base Olèrdola va reaccionar i va estar molt millor posicionat, sense deixar tantes facilitats a l’Òdena. Als dos minuts de la represa Andrea retallava distàncies i establia un esperançador 1-2. El partit va estar molt equilibrat en la segona part, però va ser l’Òdena qui va acabar marcant el definitiu 1-3, amb un gol de penal de Carolina al minut 83.

Dues de les jugadores del Base Olèrdola,  Gemma Esteve i Gemma Vasco, apuntaven que havien reaccionat després del descans i situaven les perspectives que tenen per a l’inici de la temporada     (àudio)

L’entrenador del Base Olèrdola, Senén Ullate, reconeixia que l’equip havia sortit adormit i destacava que pujar és un objectiu molt complicat d’assolir     (àudio)

El delegat de la Federació Catalana de Futbol al Penedès, Manel Duran, considerava que era una molt bona notícia l’estrena de la competició i també la situava dins el propòsit de la Federació de fomentar l’esport femení    (àudio)

El regidor d’esports, Pere Sadurní, es mostrava satisfet per la resposta de públic i destacava la intenció de contribuir al foment de l’esport femení que persegueix la Copa(àudio)

La Copa Olèrdola l’organitzava el Base Olèrdola, amb el patrocini de l’Ajuntament d’Olèrdola. La intenció de totes les parts implicades és la de mantenir el torneig amb caràcter anual durant la pretemporada.

Escolta les entrevistes realitzades per Canal 20-Ràdio Olèrdola a Gemma Esteve, Gemma Vasco, Manel Duran, Pere Sadurní i Senén Ullate clicant aquí

Document Actions