Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L’oferta de tallers programada per l’Ajuntament inclou ioga, gimnàstica per adults i per gent gran

També hi ha la previsió de seguir oferint formació en gralla i timbal
Falta concretar horaris i preus dels tallers de gralla i timbal
Falta concretar horaris i preus dels tallers de gralla i timbal

divendres 21 setembre 2012

 

 

Amb l’ànim de mantenir l’oferta dels darrers cursos, l’Ajuntament d’Olèrdola ha programat per aquest  2012-13 tallers que inclouen grups de ioga, gimnàstica per adults i per gent gran, així com la previsió de seguir oferint formació en gralla i timbal, en funció de la demanada.

Les inscripcions es poden realitzar des d’aquest dijous i la previsió, tal i com passa amb les escoles esportives, és la de poder començar les sessions durant la primera setmana del mes d’octubre.

Els horaris de gralla i timbal s’establiran en funció dels inscrits. Del taller de ioga s’oferten fins a 5 grups, mentre que hi haurà dos grups tant en gimnàstica de manteniment per adults com en gimnàstica per a gent gran,  un a Sant Pere Molanta i l’altra a Moja, tant.

Miriam Mulinari, tècnica de cultura i joventut de l’Ajuntament d’Olèrdola, explicava que, a falta de concretar horaris i preus dels tallers de timbal i gralla, la resta de tallers mantenen la línea d’altres anys. (àudio)

Dels 5 grups de ioga, tres es planifiquen a La Xarxa de Moja. Un els dimarts i els dijous, de dos quarts de 10 del matí a dos quarts d’11. Un altre els dimarts i dijous, de les tres i cinc de la tarda a les quatre i cinc, mentre que el tercer serà els dijous de 8 a 10 del vespre. Al Centre Cívic Gatzara el grup de ioga s’ha programat els dimarts i els dijous, de 7 a 8;  mentre que a Sant Miquel, al local Rossend Montané, es farà ioga els dimarts i els dijous, de dos quarts de 9 a dos quarts de 10 del vespre.

La gimnàstica de manteniment per adults s’ha programat al gimnàs de l’escola Circell de Moja, els dimarts i els dijous, de 9 a 10 de la nit, i a l’escola Rossend Montané de Sant Pere Molanta, en el mateix horari, els dilluns i els dimecres. Finalment, la gimnàstica per a gent gran es farà al Centre Cívic Gatzara de Sant Pere Molanta, els dimarts i els dijous, de dos quarts d’11 a dos quarts de 12 del matí i al Casal d’Avis de Moja, d’11 a 12, els dilluns  i els dimecres. Miriam Mulinari explicava que s’havien introduït canvis en els preus. En el cas del ioga el preui és de 75 euros per trimestre. Per fer gimnàstica de manteniment caldrà pagarl 45 euros tot l’any si es fa durant un dia a la setmana, o bé 90 tot l’any si en són dos. I la gimnàstica per a gent gran deixa de ser gratuïta i té un cost de 25 euros el trimestre. (àudio)

Tenint en compte que la distribució de la publicitat i formularis d’inscripcions s’ha començat a fer aquest dijous, des de l’Ajuntament es mantindran obertes les inscripcions fins tancar grups el dia 19 d’octubre, tal i com s’ha previst també amb les escoles esportives. (àudio)

Els formularis d’inscripció es podran recollir i entregar als centres cívics, de dos quarts de 6 de la tarda a les 8 del vespre. Al Centre Cívic Gatzara de Sant Pere Molanta els dilluns i els dimecres i a La Xarxa de Moja els dimarts i dijous. A l’Ajuntament també es poden fer les inscripcions de 8 del matí a les 3 de la tarda. Una opció per tenir els formularis d’inscripció es descarregar el material al web municipal olerdola.cat

Document Actions